Spryskiwacze przednie i reflektorów nie działają a tylne tak
Zamieszczone przez Morgoth
ona powinna móc zadecydować co najwyżej o kolorze, bo chyba tylko kobieta jest w stanie odróżnić np. różowy od wrzosowego
no nie do końca, lepiej by miała głos doradczy niż podejmowała ostateczną decyzję, chciałbyś np. jeździć różowym jak taki jej się spodoba :diabelski_usmiech :?: Choć wtedy mógłbyś się tłumaczyć, że to wrzosowy, bo to brzmi bardziej męsko niż róż :twisted:
Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
a ten silniczek 1.4T 140KM w Cruze to też chyba jakaś nowość ? bo się zbytnio nie orientuję .....
to ten sam co w hoplu, i nie jakaś straszna nowość bo już chyba parę miechów temu czytałem test porównawczy Cruza i Astry z tymi silnikami.
Spryskiwacze przednie i reflektorów nie działają a tylne tak
Mam taki problem. Odpaliłem dzisiaj szkodnika i okazało sie że nie działają przednie spryskiwacze szyb plus spryskiwacze reflktorów. O dziwo silniczek chodzi bo go słychać ale nic nie leci. Tylne chodzą idealnie. Myslałem z brakuje płynu dolałem ale nic to niestety nie dało.Brak pomysłu co ztym dalej zrobić więc pytanie do koleżństwa co z tym?
Drodzy Państwo za oknem minus 6 weięc szału nie ma (a przy -25 problemu nie było), płyn to mieszanka płynu z ASO +płyn z Biedronki. Nie upieram się być może macie 100% racj że mróz mnie dzisiaj załatwił ale to co najmniej dziwne, biorąc pod uwagę to co napisałem wcześniej nt temperatur przy których problemów nie było :?
Bisclavret, więc Ci powiem że na 99% cosik Ci zamarzło :lol:
Miałem raz to samo, ani szyba, ani spryski a pompka chodziła
Ogólnie nie powinno się chyba mieszać płynów
Może i za oknem -6, ale w nocy więcej było :idea:
Koledzy, dysze spryskiwacza tylnej wycieraczki w O2Tour są regulowane (tzn. można za pomocą np szpilki zmienić tor lotu płynu)?
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Bisclavret wg mnie płyn możesz mieć dobry, ale w spryskiwaczach lubi zamarzać. Najczęściej czynnik, który uniemożliwia zamarzanie płynu odparowuje. Lekkie ogrzanie niweluje problem.
Komentarz